PREZENTARE GENERALĂ

 

S.C. BAC DELPHI S.A. este persoană juridică română, cu sediul in Bacău, jud. Bacău, Str. Chimiei nr.2, înregistrată la Registrul Comerțului Bacău cu numarul J94/2884/1994 și este organizată ca societate pe acțiuni și are capital integral privat..

Firma are ca profil de activitate execuția de tâmplărie multifuncțională din PVC armat tip GEALAN – Germania,  din aluminiu tip ALUMIL – Grecia și SCHÜCO – Germania

Firma BAC DELPHI S.A. dispune de un atelier de producție dotat cu utilaje de proveniență germană și italiană iar pecializarea personalului a fost facută în Germania la firma GEALANWERK.

S.C. BAC DELPHI S.A. este partener de afaceri al firmei GEALAN Werk Fickenscher GmbH din Oberkotzau, Germania, al firmei GEALAN – RomâniaALUMIL ROM INDUSTRY SRL.

În urma acestor colaborărilor pe care le are, firma dispune de întreaga documentație necesară pentru a realiza lucrări de orice grad de dificultate și nivel calitativ ridicat. De altfel, potențialul actual al societății permite execuția la termen și în condiții  de calitate a tuturor cerințelor.
Firma BAC DELPHI S.A. își desfășoară activitatea atât în Bacău cât și pe teritoriul României: București , Brașov, Buzău, Sibiu, Focșani, Suceava, Pitești, Onești, Tg. Ocna, Piatra Neamț, etc.

Portofoliu de lucrari

S.C. BAC DELPHI S.A. este partener in grupul de firme CSCB GROUP Bacău:

Bac Delphi partener CSCB group Bacau

 

  • S.C. CONBAC S.A. – Societate specializată în lucrări de construcții, reparații și modernizări, în țară și în străinătate.
  • S.C. SSAB AG S.R.L – Societate specializată în execuții, reparații și modernizări de hale industriale din panouri metalice.
  • S.C. MEGAPREX INSTAL S.R.L. – Societate specializată în instalații termice, sanitare, de climatizare, canalizare si gaze. 
  • S.C. PROFINSTAL S.R.L. – Societate specializată în lucrari de montaj , punere in functiune si service pentru instalatii electrice, automatizare, ventilatie si climatizare, avertizare incendii , comunicatii si interfonie.